Întrebări frecvente

Cât mă costă să am cont pe platforma e-leverage.ro?

Contul individual pe platformă este gratuit și oferă acces la o parte din modulele demo din cursuri precum și la comunitatea negociatorilor profesioniști. 

Ce fel de cunoștințe îmi sunt necesare ca să parcurg aceste cursuri online?

Toate cursurile noastre online sunt adresate oricui, indiferent de nivelul de pregătire în domeniu. Ele sunt concepute în așa fel încât, pentru un cunoscător, să fixeze instrumentele și noțiunile de bază, iar pentru cineva la început – să ofere informațiile esențiale. De asemenea, cu variantele de PLUS sau eLeverage BLENDED, cunoștințele sunt aprofundate și/ sau exersate în discuții și simulări reale, alături de instructorii și trainerii noștri.

Pentru cât timp am acces la cursurile din platformă?

Am gândit aceste cursuri online în așa fel încât să îți alegi singur când vrei să le începi și când anume vrei să pui pauză și să reiei ulterior procesul de învățare. Totuși, accesul la fiecare curs este limitat la 365 de zile pentru a finalizarea acestuia și obținerea certificatului de participare. În cazul în care cursul nu este finalizat în această perioadă, va trebui să te reînscrii pentru a-l putea finaliza.

Trebuie să parcurg conținutul e-Leverage într-o ordine anume?

Da. Structura cursurilor noastre este gândită în așa fel încât să fie parcursă în ordinea indicată în interiorul platformei de e-learning. Este important să parcurgi modulele ca atare, pentru că ele te poartă din aproape în aproape în conținut și pentru că testează fiecare nivel parcurs prin chestionare specifice de evaluare.

Care este politica de returnare a banilor pentru plata cursurilor?

Dacă nu ești mulțumit de unul dintre cursurile achiziționate prețul integral plătit poate fi restituit timp de 14 zile sau înainte de obținerea certificatului de participare la cursul respectiv (oricare dintre cele două evenimente intervine primul).

Pentru cât timp pot accesa sesiunea de consiliere, din pachetul PLUS?

Sesiunea cu reprezentantul Leverage durează jumătate de oră și poate fi accesată timp de până la 180 de zile de la achiziționarea pachetului PLUS.

Despre ce pot discuta, mai exact, cu consilierul în sesiunea pachetului PLUS?

Sesiunea cu specialistul Leverage este concepută special pentru a-ți clarifica anumite noțiuni sau pentru a intra în detalii despre conceptele explicate în cadrul materialelor de studiu individuale. De asemenea, poți folosi această sesiune și pentru a obține consiliere pe cazul tău specific de negociere cu care te confrunți.

Ai o altă întrebare?

Contactează-ne prin formularul de contact sau direct la open@getleverage.ro și vom reveni rapid cu un  răspuns către tine.