Leverage

Cursanții noștri negociază mai ușor, contracte mai profitabile

De ce Leverage?

Negociere bazată pe experiența de business

Rezultate

Aplici imediat noțiunile dobândite și tacticile învățate. Vezi rezultate concrete chiar de la următoarea întâlnire în care ești implicat, pentru că traininguriLeverage se bazează pe exemple și simulări din realitate.

Experiență

e-Leverage este rezultatul a 25 de ani de experiență și practică în domeniul negocierii și al vânzării și se bazează și pe o serie de instrumente certificate și recunoscute atât în România cât și internațional.

Flexibilitate

Parcurgi cursul în ritmul tău și în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție, tot conținutul fiind on-line. Oricând te poți întoarce asupra informației pe care vrei să o aprofundezi pentru a-ți îmbunătăți rezultatele.

Ce spun cursanții?

Iulian Mangalagiu 
Managing Director - Wienerberger Romania
Dacă ai o problemă în a găsi un bun trainer în vânzări și negociere, pe cineva care să aibă capabilitatea de atrage imediat atenția oamenilor de vânzări pentru a-i canaliza spre un anumit subiect, atunci ți-l recomand pe deplin pe Sabin.
Andrei Orosz
Muller Dairy Ro - Commercial Manager 
Sabin are o personalitate puternică și reușește cu succes să capteze atenția audienței la training. Foarte important, însă, este și faptul că oamenii pregătiți de el au obținut rezultate remarcabile aplicând noțiunile discutate în training. Sabin este un fin observator și evaluator al participanților din sesiuni, aspect deosebit de important pentru manageri. Negocierea este domeniul său favorit și îl prinde de minune.
Cătălina Aldea
MEGA IMAGE - Former Commercial Director
Trainer excelent, foarte bun consultant de afaceri, excelente abilități de negociere. Oamenii adoră modalitatea lui de predare, reușind să plece cu un bagaj consistent de cunoștințe de la trainingurile și workshop-urile sale de negociere, persuasiune sau vânzare. Unele dintre expresiile folosite de el la trainingurile in-house au rămas în cadrul echipei ca adevărate motto-uri.

Vrei rezultate în negociere?

Descoperă cum putem lucra împreună pentru a obține mai ușor contracte mai profitabile.
Write your awesome label here.